Welkom

pulsatilla

Welkom op de website van Praktijk voor Klassieke Homeopathie Haarlem van Flore de Hoop.

Na een aantal jaren in het buitenland te hebben geleefd, besloot ik terug te keren naar Nederland om in Bloemendaal aan de Hogeschool voor Natuurgeneeskunde Klassieke Homeopathie te gaan studeren. Daarnaast volgde ik o.a. modules fytotherapie (kruidengeneeskunde), voeding, counseling en massage.

Van de behandelmogelijkheden én resultaten die met de Klassieke Homeopathie kunnen worden geboekt ben ik erg onder de indruk. Klassieke homeopathie is een boeiend vak en ik heb met haar een 'life long learning' voor de boeg.

Als homeopaat heb ik oog voor de hele mens. In de keuze voor het passende middel, zijn zowel het fysieke - als het psychische beeld van de cliënt van belang. Tijdens het consult luister ik aandachtig en door de specifieke vraagstelling gaat men vaak bewuster naar zichzelf en zijn of haar patronen kijken. Ik ben ervan overtuigd dat dit bewustzijn bijdraagt aan het gewenste resultaat van de behandeling ofwel het genezingsproces. Ook vind ik het heel leuk om met kinderen te werken. De resultaten van de behandeling zijn bij hen vaak verbluffend omdat ze nog heel puur en ongecompliceerd laten zien wat er speelt.Lees verder